Mulen Portland Combo

Har du hørt om trommeslageren som var hobby musiker i over 30 år, men som klarte å få med seg alle sine norske favorittmusikere, og til slutt lage en hit?

Hvis ikke, har du gått glipp av historien som beviser at med entusiasme er alt mulig.

Mulen Portland Combo er opprinnelig et bluesband fra Slemmestad med bare et medlem – nemlig Rolf ”Mulen” Karlsen.  Men det betyr ikke at Mulen Portland Combo er et enmannsorkester med stortromme på ryggen. 

Tvert i mot er det et oppegående band tett befolket med A-laget av norske musikere.  Hele 96 musikere har spilt i bandet, og det er riktigere å si at hvis du ikke har vært innom Mulen, så er sjansene små for at du betyr noe i norsk musikk liv.

30 år med entusiasme kan være slitsomt, men for Mulen har det bare vært morsomt. Den første CD´n ”Blå stikke” kom i først 1993 – 12 år etter starten - og mottok strålende kritikker fra en samlet presse.  Siden den gang har de gitt ut 5 CD´er som alle har fått god mottagelse i bluesmiljøet.

Men det var først da plateselskapet SICO Records i 2002 kom på banen at store ting begynte å skje.  Med gode resurser i ryggen bestemte Mulens musikervenner seg for å skrive egne låter, og bak fasaden til et loslitt bluesband åpenbarer det seg i dag et originalt og tidløst band.

Lytt til MPC, og du blir garantert forhekset fra første øyeblikk.  Det er en funky, pulserende og forførende låter som de fremfører live på scenen. Unn deg selv en overraskelse!